​Døre og vinduer

Gå ikke på kompromis, når der skal nye vinduer i huset.

Vi har mange års erfaring i arbejde med vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse og finder derfor også de vinduer, der klæder dit hus bedst.

Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter. Vi står også klar med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

Trænger vinduesrammer eller dørkarme til en reparation, klarer vi også det.

Ring til os med din forespørgsel.

Har jeres døre og vinduer set bedre dage?

Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

​Hos Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.

Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. 

Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.​

Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby den rette tømrermester til opgaven.

Kontakt os for spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående fourmular og vi ringer dig op hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Ny Stenderup Tømrerforretning ApS

CVR: 19757471

Adresseoplysninger​

Ny Stenderupvej 28
5672 Broby

Kontaktoplysninger​