​Nyt tag

Taget er en vigtig del af hustets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

Nyt tag?

Hvad enten i drømmer om et helt nyt tag eller tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby omkring jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

​Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og vi tilbyder proffesionelt tag eftersyn / tagservice.

Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

Tagservice

Trænger dit tag til et tag eftersyn er (virksomhed) et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering.

Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.​

Hvilket tag skal vi vælge?

De tre mest anvendte tagtyper i Danmark er tegltag, betontagsten og decra. Disse tre typer er kort beskrevet herunder. Hvilket tag der passer bedst til jeres behov kommer helt an på hvilket type hus der er tale om, hvad jeres budget er på, hvor længe det må tage og selvfølgelig hvilken stil i går efter. Vi anbefaler at i altid tager en snak med os inden i påbegynder jeres tagprojekt.

Vil du vide mere om disse eller andre typer tag som fx eternit, eternitskiffer, naturskiffer, tagpap eller zink, så er du altid velkommen til at kontakte Ny Stenderup Tømrerforretning.

Tagtyper

Tegltag

Er en af klassikerne på markedet og det er en god løsning som langt de fleste husejere vælger. Teglstenen er lavet af ler, der er brændt ved meget høje temperaturer. Tegltag er en god investering, da tegltage generelt har en meget lang levetid.

Betontagsten

Er også et populært tag på det danske marked. Kvalitet og levetid er ikke helt så høj som ved tegltaget, men det er til gengæld billigere og man får meget for sine penge.

Decra tag

Er et godt, let og et meget stærkt stål tag. Typisk kan man spare rigtig mange penge ved at få lagt et decra tag, da det er nemt og hurtigt at lægge. Ofte lægger man et decra tag oven på det eksisterende tag, der kan være af bølgetagplader eller eternitskiffer. Dette er en god og billig løsning, hvor der er mange penge at spare på renovering af taget.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående fourmular og vi ringer dig op hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Ny Stenderup Tømrerforretning ApS

CVR: 19757471

Adresseoplysninger​

Ny Stenderupvej 28
5672 Broby

Kontaktoplysninger​