​Typehuse

Går du og overvejer at bygge et nyt hus?

Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby har stor erfaring med byggeri af typehuse / parcelhuse med individuelle løsninger som passer lige til dit behov. Vi har forskellige modeller af typehuse, men vi tilpasser dem gerne så typehuset opfylder lige netop dine ønsker.

Der er mange nødvendige valg at træffe inden man påbegynder et byggeri af et typehus. Vi giver gerne gode råd og vejledning i den indledende fase, så du kender alle dine muligheder inden den endelige beslutning om et nyt typehus træffes.

Vi kan hjælpe dig igennem hele byggesagen fra idéplan til nøglefærdigt nybyggeri. Vi kan også stå for del-entrepriser med eller uden sagsstyring af hele eller dele af dit bygge projekt.

Ønsker du et arkitekttegnet hus, der er helt i din egen ånd, eller skal det være et typehus med dit eget personlige præg. Vi kan hjælpe dig med begge dele. Vi har et bredt udvalg af typehuse og arkitekttegnede huse, der passer til alle størrelser familier og de forskellige familiers behov. Et typehus kan sagtens gøres personligt, ud fra de valg du tilvælger. Træ eller gipslofter? Klinker eller trægulve? Osv.

Ny Stenderup Tømrerforretning i Broby er et fleksibelt firma og det har stor betydning for os at vi opfylder vores kunders forventninger til deres nye typehus.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående fourmular og vi ringer dig op hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Ny Stenderup Tømrerforretning ApS

CVR: 19757471

Adresseoplysninger​

Ny Stenderupvej 28
5672 Broby

Kontaktoplysninger​